Leden ve znamení novinek a slev!

Všichni milujeme Vánoce s Essens, ale oblíbenými svátky naše práce nekončí. Každý měsíc je jedinečný, každý den je jedinečný a s Essens rosteme 365 dní v roce. Je jen na nás jak rychle a do jakých výšek!

Přeji všem, kteří se v roce 2019 rozhodnou pro Essens, aby jejich růst byl intenzivní a zároveň naplňující! Užijte si rok 2019, který právě odstartoval skvělými akcemi a novinkami.

Essens collagen – kolagen

Novinka, která mě nadchla je doplněk stravy, který dodá našemu tělo kolagen. Látku, která pomáhá udržovat mládí a vitalitu. Kolagen má mnoho účinků a cílem příspěvku není tu všechny popsat. Essens collagen v podobě chutného gelu, který si zamiluje vaše tělo můžete již nyní objednávat. Stačí se registrovat zde (id sponzora 10000437).

Essens micelární voda pro vaši pleť

Kolagen od Essens se užívá vnitřně, ale podpoří i vaši krásu. Kolagen prospívá kvalitě pleti, ale i vlastům, nehtům… Micelární voda je určena také pro vaši pleť, o kterou je potřeba se starat. S Essens colostrum pleťovými krémy a dalšími produkty se bude vaše pleť usmívat. Já osobně miluji Essens colostrum kosmetiku, a to hlavně krém na oční okolí a sérum.

Za prvé micelární voda Essens pro důkladné odlíčení a vyčištění pleti (v mém případě pouze to druhé), za druhé sérum Essens colostrum, za třetí krém na oční okolí Essens colostrum, za čtvrté denní nebo noční krém Essens colostrum. Vaše pleť se díky této péči bude opravdu usmívat! A hlavně ji dobře snáší i velmi citlivá pleť! 🙂

Essens dekorativní kosmetika levněji do konce ledna

Dekorativní kosmetika je novinka roku 2018, ale věřím, že ji stále mnoho z vás nevyzkoušelo, a to je škoda. Recenze na internetu ukazují, že ženy jsou z dekorativní kosmetiky Essens nadšeni. Krásné barvy, jemné textury a hlavně si všichni pochvalují, že líčení s Essens dekorativní kosmetikou dlouho vydrží!

Essens nezapomíná ani na úklid

Ke konci roku 2018 byl sortiment Essens rozšířen o úklidové prostředky, které právě testuji a zatím jsem velmi spokojen. Koncentrované úklidové prostředky vám vydrží dlouho a hlavně fungují! Ostatně přesvědčit se o jejich kvalitě můžete ihned.

Objednejte si domů Essens parfémy, kosmetiku, doplňky stravy nebo prostředky pro domácnost on-line. Platba kartou, doprava GLS. Klikněte zde a ihned objednejte za katalogové ceny.

NEBO klikněte zde, vyplňte id sponzora 10000437 a objednejte levněji, za členské ceny. Při pravidelných nákupech se minutová registrace rozhodně vyplatí! A když se rozhodnete si s Essens i vydělávat, můžete!

Napsat komentář